fbpx

Persoonlijke begeleiding face-to-face

Jezelf een nieuwe leefstijl aanleren doe je niet zomaar. Hiervoor moet je (vaak onbewuste) patronen leren kennen en jezelf bewust gezondere gewoontes aanleren. Misschien heb je al vaker afvalpogingen gedaan, maar zonder blijvend succes. Ik geloof dat afvallen begint bij je mindset. Daarom help ik je niet alleen je levensstijl te veranderen, maar help ik je met mindsetcoaching ook om die nieuwe levensstijl echt vol te houden. Zodat jij blijvend goed in je vel zit.

Persoonlijk advies voor voeding en beweging

Bij persoonlijke begeleiding brengen we eerst samen jouw situatie goed in kaart. Wat zijn je huidige gewoontes op het gebied van voeding en bewegen? Wat is je dieetverleden? En welke doelen wil je graag bereiken? Dit alles geef je aan op een aanmeldformulier, zodat ik jou beter kan leren kennen. Aan de hand daarvan kan ik bepalen of ik je kan begeleiden. Bij bepaalde gezondheidsklachten kan het zijn dat ik je moet doorverwijzen naar de huisarts.

Een paar dagen nadat ik je formulier heb ontvangen, neem ik contact met je op om een intakegesprek te plannen. Tijdens de intake bespreken we onder andere je doelen en breng ik je voedingspatroon uitgebreid in kaart in een anamnese. Op basis daarvan stel ik een persoonlijk behandelplan voor je op, dat aansluit op jouw wensen en behoeftes.

24/7 support beschikbaar

Ook krijg je toegang tot een app. Daarin staat jouw voedingsplan, vind je lekkere en eenvoudige recepten terug en kun je ook een trainingsplan vinden met duidelijk uitgelegde oefeningen. Zo heb jij altijd de nodige informatie bij de hand.

Heb je naast de app behoefte aan persoonlijk contact tussendoor? Dat kan! Ik ben via e-mail en WhatsApp 24/7 voor jou beschikbaar als je vragen hebt of een boost wilt krijgen.

Afvallen op een gezonde én haalbare manier

Na de intake heb je 7 vervolgconsulten. Tijdens deze consulten bespreken we je voortgang en waar je tegenaan bent gelopen. Ik coach je op het gebied van mindset en help je met oplossingen om je ongezonde gewoontes langzaamaan te veranderen in goede gezonde gewoontes. Als je het plan volgt, val je gegarandeerd op een gezonde manier af.

Daarnaast deel ik tijdens de consulten een schat aan informatie met je. Je leert wat wel en niet gezond is, wat bepaalde voeding en stoffen met je lichaam doen en hoe je gezond kunt afvallen. Maar dat is niet het enige: ik leer je vooral hoe afvallen makkelijk en leuk kan zijn door je de juiste tools en informatie aan te reiken. Ik leer je hoe jij wel een stukje taart kunt eten, maar toch kunt afvallen. Zo maken we je nieuwe levensstijl ook echt haalbaar.

Prijs en vergoeding

Persoonlijke begeleiding is €389,99 voor een traject van 16 weken of €97,99 per maand (7 consulten op kantoor en onbeperkt contactmogelijkheid via Whatsapp).

Goed om te weten: ik ben als gecertificeerd gewichtsconsulente aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland. Ben je aanvullend verzekerd? Dan word mijn behandeling als BGN-gewichtsconsulent misschien wel door jouw verzekeraar vergoed. Op de site van de BGN vind je een overzicht van zorgverzekeraars die de consulten van een BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden

Meld je nu aan

Mag ik jou op weg helpen naar een gezonde leefstijl? Meld je nu aan voor een vrijblijvende intake. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

Persoonlijke begeleiding face-to-face

16 weken
  • Toegang tot de Vanity Vienna app
  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreide intake en voedingsanamnese in de praktijk
  • Voedingsplan op maat gemaakt
  • Beweegplan op jou wensen afgestemd
  • 24/7 een coach
  • Uitgebreide voedingsanalyse
  • 7 consulten
  • Lekkere en makkelijke recepten
  • Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Vanity Vienna
Translate»

Aanmelden voor persoonlijke begeleiding

In dit intensief begeleidingsprogramma geef ik jou voeding- en bewegingsadvies en coach ik je op het gebied van mindset voor een blijvend resultaat.

Om er zeker van te zijn dat ik je kan begeleiden, vraag ik om een vragenlijst in te vullen. Aan de hand daarvan kan ik bepalen of ik je kan begeleiden. Bij bepaalde gezondheidsklachten kan het zijn dat ik je moet doorverwijzen naar de huisarts. Nadat ik je formulier heb ontvangen, neem ik z.s.m. ontact met je op om een intakegesprek te plannen.

Bedankt voor je aanvraag! Ik zal z.s.m. contact met je opnemen.

vanity list

Aanmeldformulier

 
 

Meld je nu aan en ervaar wat een coach voor jou kan beteken.

Nadat ik de gegevens heb ontvangen neem ik binnen enkele dagen contact  op.

Voer je gegevens a.u.b. zo volledig mogelijk in.