fbpx

Progamma's

Als gewichtsconsulent help ik jou bij het aanleren van een gezonde levensstijl. En niet alleen dat, ik begeleid je intensief, zodat jij je levensstijl ook echt kunt volhouden. Daarbij geef ik je niet alleen voedings- en bewegingsadvies, maar ook mindsetcoaching. Een effectieve manier om je beweeg- en leefpatroon blijvend aan te passen!

Voedingsbegeleiding op maat

Ik maak afvallen voor jou leuk en haalbaar met een programma op maat. Zo geef ik je praktische tips voor voeding en bewegen, waarmee je leert hoe je kunt afvallen en tóch een stuk taart kunt eten. Ieder programma is op maat. Dankzij een persoonlijk voedingsplan en een weekmenu kun jij direct aan de slag.

Trainingsbegeleiding op maat

Ik maak sporten voor jou leuk en haalbaar met een programma op jou afgestemd. Dankzij een persoonlijk trainingsplan, met uitleg kun jij zelf direct aan de slag.
Wil je graag ook een persoonlijke training door mij? Dat kan! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Je krijgt van mij alle tools en informatie aangereikt waarmee jij jouw doelen kunt behalen. Ook krijg je toegang tot de Vanity Vienna-app, die je inzicht geeft in jouw voeding als extra stok achter de deur. En heb je vragen? Dan kun je mij 24/7 bereiken voor advies.

Verschillende soorten begeleiding

Bij mij kun je terecht voor verschillende soorten begeleiding. Wil je graag begeleiding op afstand? Dat kan! Maar ook intensieve begeleiding in de vorm van gesprekken op kantoor waar je wordt gewogen is een optie. Ik kijk naar jouw wensen en bied je een pakket op maat, zodat ik je echt op weg kan helpen. Hieronder lees je meer over de programma’s die ik aanbied.

Online coaching

8 weken
 • Toegang tot de Vanity Vienna app
 • Persoonlijke online coach
 • Voedingsplan op maat gemaakt
 • Trainingsplan
 • Tips en advies
 • Lekkere maaltijden
 • 24/7 een coach
 • Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Persoonlijke begeleiding face-to-face

16 weken
 • Toegang tot de Vanity Vienna app
 • Persoonlijke begeleiding face-to-face
 • Uitgebreide intake en voedingsanamnese in de praktijk
 • Voedingsplan op maat gemaakt
 • Beweegplan op jou wensen afgestemd
 • 24/7 een coach
 • Uitgebreide voedingsanalyse
 • 7 consulten
 • Lekkere en makkelijke recepten
 • Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering

Een nieuwe jij waar je trots op bent voor de rest van je leven? Investeer in jezelf, je bent het waard.

Vanity coach
vanity vienna yes

Wat zeggen mijn cliënten over mij als coach?

Een gezond gewicht

Je fit voelen, lekker in je vel zitten.
Een gezond gewicht draagt daar voor een groot deel aan bij. Hoe is dat voor jou op dit moment? Ben je tevreden over je lijf? Zit je kleding lekker? Er zijn verschillende redenen waarom dat net even niet zo kan zijn. Wellicht wil je nog wat kilo’s kwijt na je zwangerschap of merk je juist dat met het ouder worden de kilo’s er minder makkelijk vanaf gaan. Of ben je al jaren aan het diëten en kan je de goede balans niet vinden. Wat de reden ook is, ik als BGN-gewichtsconsulent begeleid je graag naar een gezond gewicht. Heb je hierbij hulp nodig dan help ik je graag.

1 op 1 coaching door mij als gewichtsconsulent in mijn kantoor aan huis?

Voor wie?

De BGN-gewichtsconsulent begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Cliënten die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moet voldoen, worden niet door de BGN-gewichtsconsulent begeleid.

Waar vinden de gesprekken plaats?

Ik vind het belangrijk dat de gesprekken plaatsvinden in een huiselijke, vertrouwde sfeer. Daarom vinden alle gesprekken plaats bij mij in mijn kantoor aan huis.

Kennismakingsgesprek

Dit is een vrijblijvend gesprek waarin ik vertel welke werkwijze ik heb, wat voor mogelijkheden tot vergoeding van de verzekering er zijn en om te kijken welk begeleidingstraject het beste bij jou past. Wordt het een kort of lang traject of een eenmalig advies. Verder is er natuurlijk ruimte voor allerlei vragen.

Intakegesprek

Tijdens dit gesprek stel ik je vragen met betrekking o.a. op wat je eetgewoonten zijn, hoeveel je beweegt, jouw motivatie en wat je wilt bereiken. Daarnaast ga ik je meten en wegen waardoor ik kan bepalen wat jouw persoonlijke energiebehoefte is. 

Voedings- en beweegadvies

Aan de hand van de weeg en meetresultaten, de voedingsanalyse en het intake gesprek maak ik een persoonlijk voedings- en beweegadvies met daarin concrete en haalbare doelen. Ook bevat het adviezen en tips hoe je jouw levensstijl stap voor stap gezonder kunt maken. Daarnaast krijg je variatiemogelijkheden mee waar je je persoonlijke weekmenu van kan maken.

Vervolgconsulten

Je wordt tijdens elk consult gewogen en we bespreken hoe het gaat en waar je tegen aan loopt. Daarnaast krijg je adviezen en tips over verschillende onderwerpen zoals hoe om te gaan met feestjes, vakanties, uit eten, moeilijke momenten etc..

Wil je graag persoonlijke begeleiding door mij in mijn kantoor aan huis? 
Neem dan contact met mij op via het onderstaande formulier. 

healthy / gezonde voeding / recepten / vegetarisch / vegan

Mocht je nog vragen hebben dan vul hieronder je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Translate»

Bedankt voor je aanvraag! Ik zal z.s.m. contact met je opnemen.

vanity list

Aanmeldformulier

 
 

Meld je nu aan en ervaar wat een coach voor jou kan beteken.

Nadat ik de gegevens heb ontvangen neem ik binnen enkele dagen contact  op.

Voer je gegevens a.u.b. zo volledig mogelijk in.