fbpx

Werkwijze

Overgewicht betekent dat je meer weegt dan goed is voor je gezondheid. Met een gezond gewicht heb je minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker. Het is daarom verstandig om af te vallen bij overgewicht.
Om overgewicht te verminderen is het van belang je leefstijl en eetgedrag te veranderen. Het maken van voedingskeuzes gebeurt vaak vanuit een gewoonte. Ongezonde voedingsgewoonten zijn vaak lastig te veranderen. Wie probeert zijn leefstijl aan te pakken, valt vaak snel weer terug in zijn oude gewoonten.

Een gezond gewicht hebben, zorgt ook voor een positieve invloed op je zelfbeeld. Je hebt minder stress, je zit beter in je vel, je bent productiever, hebt meer energie en bent over het algemeen gezonder. Eigenlijk heb je geen reden meer om het niet te doen.

Ik ben als gewichtsconsulent opgeleid om mensen met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken te adviseren en te begeleiden bij de aanpassing van hun leefstijl, zowel op het gebied van voeding als op het gebied van beweging en gedragsverandering. 
Ik help je een blijvend, verantwoord en gezond voedings-, beweeg- en leefpatroon te ontwikkelen.

Ik werk op basis van meer plantaardige voeding volgens de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Als je volgens deze richtlijnen eet, behaal je winst voor je gezondheid en krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen om je fit te voelen.

Wat kun je verwachten?

Vegetarische/veganistische voeding

De belangstelling voor vegetarische en veganistische voeding is enorm gestegen. Dit zien we ook terug in de supermarkt, waar het vegetarische aanbod flink is gestegen. Deze ontwikkeling zorgt er voor dat ook steeds meer mensen zich de vraag stellen wat een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon in hun leven kan betekenen. Voel je fitter, lichter en diervriendelijker door minder of geen vlees te eten. Ervaar zelf hoe lekker vegetarisch/veganistisch eten kan zijn. 

  • menu met lekkere simpele vegetarische/veganistische maaltijden
  • je leert plantaardige voeding lekker en makkelijk te maken
  • tips met de lekkerste vleesvervangers
  • makkelijke maaltijden
  • informatie over vegetarische/veganistische voeding
  • uitgebalanceerd menu in de juiste verhouding macronutriënten

Een persoonlijke coach die je begeleidt

Ik ben een coach die je een gezond voedingspatroon aanleert, motiveert en ondersteunt waar nodig. Ik verander bij jou ongezonde ingesleten patronen in gezonde bewuste voedingskeuzes afgesteld op de levensstijl van jou.
Door het onbewuste te herprogrammeren wordt voorkomen dat je weer aankomt. Het onbewuste wordt bewust en daardoor zul je slanker worden en blijf je op je gezond gewicht.

Beweging

Voldoende bewegen is ook belangrijk voor een gezond lichaam. je krijgt een makkelijk plan met oefeningen. Dit plan kun je via mijn app heel makkelijk volgen. Dit zijn 3D-animaties hoe je de oefeningen moet uitvoeren. Wil je graag samen trainen? dat kan. Klik dan hier voor de mogelijkheden voor 1 op 1 personal training!

Gedragsverandering

Een ander onderdeel van de behandeling bestaat uit gedrag. Hierin gaan we op zoek naar een positieve manier om tot gedragsverandering te komen. Gedragsverandering kost tijd, motivatie en ondersteuning. Als coach maak ik je meer bewust van je ongezonde gewoontes. En die veranderen we in gezonde gewoontes zodat je meer in balans komt. Tijdens de coachingssessies bespreken we de voortgang en we werken aan wat er minder gaat.

Online coaching het GET FIT PROGRAMMA

Het online coachingsprogramma is erop gericht je levensstijl blijvend te veranderen. Daarom bied ik jou tijdens dit programma de tools en informatie die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Hierna kun je zelfstandig aan de slag.

Tijdens het programma leer je wat gezonde voeding is en leer je alles over hoe je gezonde maaltijden kunt klaarmaken. Ook krijg je makkelijke en lekkere recepten aangereikt en handige tips en adviezen, zodat jij je leefstijlverandering kunt volhouden. Als je jouw plan volgt, val je gegarandeerd af op een gezonde manier. 

Je krijgt tijdens het programma toegang tot het Vanity Vienna-portal in de app Virtuagym, waarin jouw eigen voedingsplan staat. Ook kun je via deze app een trainingsplan volgen met oefeningen die dankzij 3D-beelden heel duidelijk zijn uitgelegd. Zo kun je direct aan de slag.

Heb je behoefte aan een persoonlijke boost of heb je een vraag gedurende het programma? Je kunt gedurende het programma 24/7 contact met mij opnemen via e-mail of WhatsApp. Ik ben je persoonlijke stok achter deur. Wel zo fijn!

Klaar om in jezelf te investeren?

Dan heb ik de oplossing voor jou!

Translate»

Bedankt voor je aanvraag! Ik zal z.s.m. contact met je opnemen.

vanity list

Aanmeldformulier

 
 

Meld je nu aan en ervaar wat een coach voor jou kan beteken.

Nadat ik de gegevens heb ontvangen neem ik binnen enkele dagen contact  op.

Voer je gegevens a.u.b. zo volledig mogelijk in.